Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΚΟΥΦΟΒΟΗΘΟΙΑγγελία για «θέσεις εργασίας» σε ένα κουφοχωριό 300 κατοίκων

Θέλετε να γίνετε κουφοβοηθός; Μπορεί να γίνει ο καθένας, είτε είναι κουφός, είτε ακούει, όποια δουλειά και να κάνει, όσων ετών και να είναι. Δεν απαιτεί πολύ από το χρόνο σας και η ανταμοιβή σας είναι η ηθική ικανοποίηση ότι βοηθήσατε έναν κουφο-συνάνθρωπο…

Εχουμε ανάγκη από ΚΟΥΦΟΓΙΑΤΡΟΥΣ, δηλαδή γιατρούς πρόθυμους να επικοινωνούν μαζί μας με mail και sms, αφού δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, πρόθυμους να μιλάνε πιο καθαρά και αργά όταν μας εξετάζουν, και να μας δίνουν γραπτές οδηγίες. Τα ίδια και για τις άλλες επαγγελματικές ομάδες τις οποίες έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας, δηλαδή: ΚΟΥΦΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΚΟΥΦΟΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΦΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΟΥΦΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ και πάει λέγοντας. Εννοείται πως θα πληρώνουμε κανονικά για τις υπηρεσίες τους, αλλά ακριβώς επειδή πληρώνουμε θέλουμε και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα μας! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

Εχουμε ανάγκη, παρομοίως, από ΚΟΥΦΟΚΟΜΜΩΤΕΣ, ΚΟΥΦΟΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΦΟΠΩΛΗΤΕΣ στα καταστήματα. Δεν είναι επιστημονική φαντασία! Στο ανθοπωλείο της γειτονιάς μου με ενημερώνουν με sms όταν γίνεται παραλαβή γλάστρας που έχω στείλει, και στο μαγαζί από όπου ψωνίζω ρούχα μου στέλνουν sms, όταν έχουν νέες παραλαβές ή εκπτώσεις, άρα μπορείτε να το κάνετε κι εσείς!

Eχουμε απόλυτη ανάγκη από ΚΟΥΦΟΝΤΕΛΙΒΕΡΥ! Το ντελίβερυ το παίρνετε όλοι, όλοι εκτός από μας που δεν μιλάμε στο τηλέφωνο και ή ψοφάμε της πείνας ή βγαίνουμε για να πάρουμε το ντελίβερυ, άρα δώρον άδωρον! Μερικοί από μας αναγκάζονται να μαγειρεύουν κιόλας!

Εχουμε ανάγκη από ΚΟΥΦΟΥΠΟΤΙΤΛΙΣΤΕΣ! Ναι, εννοούμε εκείνα τα καλά παιδιά που κάθονται και υποτιτλίζουν ξένες κυρίως σειρές – άλλα εμείς θέλουμε και υποτιτλισμό στα Ελληνικά! Βαρεθήκαμε να μην μπορούμε να δούμε ελληνικές ταινίες και σειρές! Αν είσαι κουφουποτιτλιστής, επικοινώνησε, σε χρειαζόμαστε άμεσα…

Εχουμε ανάγκη από περισσότερα ΚΟΥΦΟΚΛΙΠ, δηλαδή μουσικά βίντεο με υποτίτλους, αλλά αυτά ήδη αρχίσαμε να τα μαζεύουμε με την κουφοσυνδρομή σας και σας ευχαριστούμε!

Εχουμε ανάγκη από ΚΟΥΦΟΘΕΑΜΑΤΑ, δηλαδή να μας δίνουν το κείμενο στις θεατρικές παραστάσεις, στις ομιλίες, στις διαλέξεις, στα συνέδρια. Στα συνέδρια πίνουμε νερό στο όνομα του POWER POINT που για μας είναι ΚΟΥΦΟΠΑΟΥΕΡ ! Στα υπόλοιπα, κουφά-κουφά (πως λέμε κουτσά-στραβά; ) τη βολεύουμε ζητώντας τα κείμενα.

Εχουμε ανάγκη από ΚΟΥΦΟΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ, γιατί παρόλο που τα προσωπικά μας τηλεφωνήματα πλέον γίνονται γραπτώς μέσω ίντερνετ και sms, μερικές φορές (κυρίως στις δημόσιες υπηρεσίες) δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας και πρέπει να κάνεις ΚΟΥΦΟΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Και, τότε τι κάνεις, εδώ σε θέλω; Βρίσκεις έναν κουφοτηλεφωνητή!

Εχουμε ανάγκη από ΚΟΥΦΟΣΥΝΟΔΟΥΣ στις δημόσιες υπηρεσίες, που να είναι μάγκες και μάγκισες και τσαμπουκαλήδες για να καθαρίσουν για πάρτη μας! Διότι ο δημόσιος τομέας, όπως είπαμε, αρνείται πεισματικά να εκσυγχρονιστεί και να κουφοσυντονιστεί… Με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις τα κουφοκαταφέρνουμε!

Αυτά για αρχή. Είμαστε ένα ανεξάρτητο χωριό 300 περίπου κατοίκων, που ζουν στο ίντερνετ και λέγεται ΚΟΥΦΟΧΩΡΙΟ. Εχουμε γιατρό και δάσκαλο, στην πραγματικότητα αρκετούς δασκάλους και γιατρούς, παπά δεν έχουμε γιατί δεχόμαστε τους πάντες, χριστιανούς, εβραίους, μουσουλμάνους. Κάποιοι από μας είναι πολύ κουφοί, κάποιοι λίγο λιγότερο κουφοί, και έχουμε και μερικούς καθόλου κουφούς, που μας κούφαναν κι άλλο επειδή ασχολούνται μαζί μας. Αυτοί οι τελευταίοι είναι οι
ΚΟΥΦΟΒΟΗΘΟΙ μας!

ΚΟΥΦΟΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ κι εσύ! Μπορείς κι εσύ να γίνεις κουφοβοηθός μας! Πληροφορίες ΚΟΥΦΟΧΩΡΙΟ, ενταύθα:

sofiakol@hotmail.com

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132539906818772&ap=1#!/home.php?sk=group_132539906818772&ap=1

2 σχόλια:

Hermine είπε...

"Αγαπητή κυρία,

Παρ'ολο που δεν ανήκω σε κάποια απο τις αναφερθείσες ειδικότητες, ενδιαφέρομαι για τη θέση της ΚΟΥΦΟΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ή ακόμα και ΚΟΥΦΟΦΙΛΗΣ.
Θα εκτιμήσω κάθε πληροφορία που μπορείτε να μου παρέχετε."

Εμείς οι "καλομαθημένοι" νομίζουμε οτι τα αυτά που μας φαίνονται αυτονόητα και απλά είναι έτσι για όλους. Η φαντασία μας πολλές φορές δεν είναι αρκετή. Γι'αυτό πές μας κι άλλα σχετικά με το τί μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την επικοινωνία μας!.
Ευχαριστώ!

Zinala είπε...

ισχύει ακόμα;

δεν έχω facebook!